panelarrow

Dasauspuff

Här snackar vi motor!

För dig som älskar Motocross

Om du älskar Motocross då kan du gå och kolla på statustävlingar under sommarhalvåret. Årligen arrangeras runt 50 tävlingar, i allt från junior-SM till veteran cups.

Det enda du behöver göra är att hålla koll på kalendern och bestämma dig för vilka tävlingar du vill gå på. Om du vill delta själv, då behöver du endast skicka in en ansökan och sedan träna på din körning.

Börja köra cross

Brinner du verkligen för Motocross? Och är dessutom sugen på att lära dig köra själv? Det gör du lättast genom att hitta en klubb som erbjuder utbildningar. Sedan behöver du en hoj, om du är nybörjare passar till exempel, en 125cc cross. Förutom en cross behöver du även övrig utrustning. Till exempel en hjälm, kroppsskydd, glasögon, handskar, samt crosstövlar. Men även underställ, crossbyxor, tröja, och jacka.

En rolig motorsport

Det kanske låter dyrt att börja med Motocross, men när du väl har börjat kan du inte sluta. Det är både roligt att titta på crosstävlingar och köra själv. En fördel är att cross även är en rolig form av motionsträning, då du får använda hela kroppen under körningen.

Är du på jakt efter nya crosskläder eller crossutrustning? Handla här hos MXestore som erbjuder dig produkter från de främsta varumärkena inom cross.