panelarrow

Dasauspuff

Här snackar vi motor!

Byt motorolja på din motorcykel

Att byta olja själv på din motorcykel är både roligt och lärorikt. Dessutom sparar du pengar genom att göra det själv samt att du lär känna din motorcykel bättre. Behöver du ny olja och vill testa byta den själv så köp den här och sätt igång.

Så byter du olja

Börja med att ta fram alla verktyg och tillbehör du kommer behöva under oljebytet och ställ sedan motorcykeln på sitt stöd. Tänk på att placera något under så olja kan rinna ner där. När den gamla oljan runnit av byter du filtret och installerar en ny krossbricka på motorcykeln. Nu är det dags att sätta tillbaka avtappningsbulten och förbereda det nya filtret. Det gör du genom att fylla på med ungefär en fjärdedels olja, rensa sedan filterområdet på smuts och du är klar.

Fördelarna med att handla online

Det finns flera fördelar med att handla online och en av de är att du sparar tid. Du slipper både stå i kö och anpassa dig efter butikens öppettider. Utöver det här är det även mycket enklare att hitta det du söker efter samt att du kan läsa recensioner och jämföra olika varumärken med varandra i lugn och ro.